Foredrag

Jeg har formidlet viden og idéer til mennesker i mere end end 10 år

De aktuelle foredrag:

Jeg holder også foredrag der er tilpasset jeres dagsorden. Ring 61678913 og hør om vi kan ramme noget relevant og spændende sammen.

Du kan se mig som…

Ham, man sender på scenen sidst på konferencedagen, hvor en række kloge mennesker har fyldt deltagernes hoveder med viden, men drænet dem for energi.

Ham, der får forældrene på en skole til at tænke over de digitale vaner de giver deres børn – uden at lamme dem med skærmskyld og løftede pegefingre.

Ham, der kan virke som om han står og finder på tingene på stedet, mens han i virkeligheden har forberedt sig grundigt.

Ham, der både kan tale til en konference med 500 erhvervsfolk og få et helt gymnasium til at kigge op fra mobilen og høre efter.

Ham, der blandt andet har holdt foredrag for WHO, Europakommissionen, IKEA, TRYG, Falck Healthcare, Nordea & 8.klasse på Holmebækskolen i Herfølge.

gennem private online-klinikker udbydere udstedes en recept Kamagra købe uden recept nye potenspiller indeholdende.

Jeg har samlet nogle udtalelser fra mennesker som dig, som tidligere har booket mig til et foredrag. Se nogle af disse “kundeudtalelser” her.

Hvis du vil høre publikums vurdering, har jeg også nogle publikumsudtalelser, fra mine foredragsevalueringer. Dem kan du bladre i her, hvis du har lyst.

Biblioteksforeningens årsmøde – 450 deltagere

Mine foredrag handler om vores – digitale og analoge – liv og min fornemmeste opgave er at gøre det kloge let – uden at gentage andres klichéer.

Du kan ringe til mig på 61678913 eller bruge kontakformularen.