Foredrag: Akut deprogrammering af disruption-ramte:

Kender du nogen der er blevet bortført af en “disruption-kult”?

Er mennesker du holder af pludselig begyndt at bruge ord som “disruption” eller “eksponentiel” konstant og umotiveret?

Så er de sandsynligvis blevet fanget ind af en “disruption-kult”. Det sker ofte efter at de har været på et kursus eller til foredrag – eller har læst for mange indlæg på Linked In. Det er sjældent farligt, men kan gøre dem komplet ude af stand til at formulere noget brugbart om teknologi og forretning.

I stedet går de f.eks. omkring og fortæller alle at digitalisering er på vej til at ramme os som en flodbølge – og ikke har været i gang i de sidste 50 år. Eller at målet med kunstig intelligens er at bygge en menneskehjerne, som vi kan tale med og som en dag kan overtage herredømmet på jorden. De hårdest ramte kan sige singularitet uden at grine.

Der er stadig håb!

Hvis I sætter hurtigt ind med en deprogrammering af kultmedlemmerne, er det muligt at få dem tilbage til virkeligheden og komme i gang med de egentlige problemer, som er langt mere jordnære. De handler f.eks. om at begynde at bruge machine learning algoritmer på jeres data, for at lave bedre forudsigelser og estimater. Eller at sætte nogle flere ressourcer af til innovation.

Vi skal skille teknologi fra newspeak

Den teknologiske udvikling fortsætter for fuld skrue – og den skaber forandringer i markederne og for virksomheder. Akkurat som da trykpressen blev indført, industrialiseringen begyndte eller internettet brød igennem. Derfor skal du følge med.

Men hvis du blander det hele sammen og kalder alting for disruptive og eksponentielt, ender du ofte med at stå og vrøvle i stedet for at handle. Derfor skal vi have koblet den indforståede hype-terminologi fra den reelle teknologi og stoppe med at bruge mærkelige buzzwords.

Book en deprogrammering i dag

Du kan stadig redde dine konferencedeltagere, dine kollegere eller din chef ved at booke en disruption deprogrammering

#TagTeknologienTilbage. Skriv mail nu eller ring 61678913

Relateret: Se hvordan jeg taler om kunstig intelligens, uden at bruge ordet “disruption” >>