Foredrag på "Værksted" - et fællesskab for selvstændige. Foto Jesper Balleby

Anders Colding-Jørgensen

Du har måske mødt mig i en stillekupé, på vej til et foredrag. Måske på en konference, hvor jeg skulle holde den afsluttende keynote, eller ude på jeres gymnasium, hvor jeg lærte elever og lærere om psykologien bag de sociale medier

Du kan også have set mit navn i en avisspalte eller i dit TV, hvor jeg stiller op og laver public service, hvis jeg ellers tror at jeg kan bidrage med noget, som andre ikke kan.

Jeg er foredragsholder, skribent og digital iværksætter. For tiden taler jeg mest om psykologi og digitale medier. Jeg kan f.eks. hjælpe jer med at forstå de såkaldte “shitstorme“, som kan ramme virksomheder. Og så er jeg på en mission, for at hjælpe folk med at skrive bedre Facebook-opslag.

Jeg bruger også en del krudt på at hjælpe elever, studerende og lærere med at få deres koncentration tilbage. Jeg er vist også ret god til at formidle om kunstig intelligens og fremtidens teknologier, når jeg selv skal sige det. Nej vent, det kan du faktisk selv tjekke her.

Lidt om min “profil”, som det vist hedder:

Jeg har en kandidatgrad i psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet og har arbejdet med digital kommunikation professionelt, i næsten 20 år. Jeg kan faktisk programmere og er altså sådan en slags hybrid mellem en psykolog og en digital iværksætter. Og så skriver jeg kronikker og blogindlæg som bliver læst og nogen gange skaber debat.

Jeg nægter at bruge mit korte liv på at holde metervareforedrag. Jeg sætter derfor en ære i at bruge min erfaring, kreativitet og psykologfaglighed til at skabe mit eget originale materiale. De foredrag jeg holder, kan du ikke lige få andre steder. Mange af de foredrag jeg holder er desuden blevet testet på tusindvis af mennesker, så du og jeg ved at de vil fungere når jeg holder dem for dit publikum.

Læs om mine aktuelle foredrag her eller kontakt mig her eller på 61678913