Hent foto til presse og omtale:

Fotograf: AlexBuck / alexbuck.dk

Tak for din opmærksomhed

Jeg hedder Anders Colding-Jørgensen. Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet og du må gerne kalde mig en digitaliserings-skeptiker.

Jeg tror for eksempel ikke at vores børn bliver mere digitalt kompetente af at få deres danskbøger serveret på en iPad. Det er til gengæld en sikker måde at lukke sociale medier, youtube film og spil ind i skolearbejdet på.

Jeg er også skeptisk over for besynderlig tågesnak om “disruption”, som får os alle til at tro at det eneste rigtige er at skynde os at outsource vores tænkning til Google og de andre teknologifirmaers AI-platforme.

Allermest er jeg optaget af det opmærksomhedstyveri som finder sted hvert eneste øjeblik, når sociale platforme skal skaffe og fastholde stadigt mere annoncekvæg til deres kolossale annonceforretninger. Det er en kamp om opmærksomheden, som vi lige nu er ved at tabe. I skoler, på arbejdspladser og i vores hjem.

Derfor er jeg på en misson for hjælpe arbejdspladser, skoler,læreanstalter og familier med tage opmærksomheden tilbage. Det gør jeg for eksempel gennem foredrag og ved at hjælpe gymnasier og skoler med at forstå hvad de er oppe imod og formulere en samlet politik for sociale medier.

Det er jeg p.t. også ved at skrive en bog om.

Og der er et nyt foredrag ude nu!

Kontakt mig her eller på 61678913