Her ser du egernet, som min datter har døbt John. Den opmærksomme læser vil se at jeg er ved at anlægge køkkenhave og derfor har sorte negle :)

Endelig landede det første prøveekeksemplar af Hov, et egern! i min postkasse – og i min hånd.

Så nu er jeg sådan en kliché af en forfatter, som straks må dele billedet. Bær over med mig. Jeg har også lige læst den igen. Det føles altså lidt anderledes at læse en trykt tekst, end en man ser på en computerskærm.

Da bogen blev layoutet, dukkede der flere forslag op fra layouteren til at gøre teksten lidt “computeragtig” at se på, nu hvor den jo handler om at bruge skærme. Altså med fikse overskrifter og lidt app-agtig grafik. Men det modsatte jeg mig ret bestemt. Dette er en bog – og det er den stolt af. I dag synes jeg at resultatet er blevet rart at læse. Man tænker ikke over bogen, men over indholdet. Og sådan synes jeg at det skal være. Det håber jeg at andre også synes. Se hvordan en overskrift ser ud her:

Et eksempel på et bogagtigt layout – jeg er ret vild med de der “DEL I” overskrifter. Dem fandt jeg ikke selv på.

Hvis du vil læse mere af afsnittet om dopamin (hvor jeg opfordrer til at man holder helt op med at tale om dopamin, med mindre man er hjerneforsker), kan du finde det i den lille prøve, som Gyldendal har postet. Du skal bare gå ind på Gyldendals bogside og klikke på det lille link under billedet af bogens forside, hvor der står:

OPDATERET: Jeg har lige set at der også er kommet en lydprøve med indlæsningen af Christian Engell. Jeg har kun hørt prøven, men jeg synes at han har løst opgaven godt. Det bliver spændende at høre hvordan han klarede fagudtrykkene i afsnittet om dopamin.

Hovetegern.dk på vej

Der er ikke ret meget jeg fortryder i den færdige bog, men til gengæld er der kapitler, jeg gerne ville have haft med. Vi måtte faktisk skære næsten halvdelen af det oprindelige manuskript væk, for at få plads i det lille lette selvhjælpsformat, jeg fra begyndelsen havde besluttet mig til. Heldigvis kan man jo offentliggøre den slags på nettet efterfølgende og det har jeg tænkt mig at gøre på hovetegern.dk, som lanceres samtidig med bogen 22.maj.

Jeg har fået en rabatkode til Saxo.com

Jeg har fået tilsendt en rabatkode til Saxo.com, hvor du kan købe bogen med 10% rabat. Jeg skal naturligvis ikke fortælle dig hvor du skal købe den og jeg får ingen kommission fra Saxo (faktisk tror jeg at jeg får et nedsat forfatterhonorar, hvis du bruger rabatkoden), men hvis du alligevel overvejer at købe (eller forudbestille) den, så bliver den vist ret billig, hvis du bruger koden.

Hvis du sidder på medie/blog/avis og gerne vil have et anmeldereksemplar (og ikke er en af mine venner eller gode bekendte – venner skal ikke anmelde hinandens bøger), kan du skrive til mig. Så sender jeg fluks dine detaljer videre til Søren fra Gyldendal, som sidder på bogstablen og en masse frimærker.

Jeg håber at du kan lide den, hvis du læser den. Og jeg vil meget gerne høre din feedback!

Kærlig hilsen

Anders