+45 61 67 89 13 anders@virkeligheden.dk Gunderupvej 10A - 4600 Køge

Covid-19 adfærdsworkshop

On location hos jer (eller via Teams/Zoom)

Få et implementeret adfærdspsykologi direkte i jeres hverdag. 

Har du ansvar for at sikre afstand, håndvask, afspritning, masker eller mere specialiserede tiltag i jeres dagligdag? Covid adfærd giver mange nye udfordringer – især der hvor man ikke kan bruge tvang og påbud, men er nødt til at påvirke mennesker til at ændre adfærd.

Dette er workshoppen der afholdes med jer i centrum og klæder jer og jeres team på med den mest relevante teori om psykologi og adfærd, specialiseret imod adfærdændringer der er relevante ved Covid-19. Som en del af workshoppeninddrager vi de konkrete locations i jeres organisation/butik osv og analyserer adfærdsdesignet og arbejder med tiltag der kan påvirke adfærden i en ønsket retning.

Efter workshoppen:

  • Kender I den basale teori omkring f.eks. decission points, framing og priming og hvordan den bruges (I får udleveret materiale).
  • Kan i gå (mere) systematisk og analytisk til den adfærd I ønsker at ændre
  • Kan I bryde en kompleks adfærd ned i små dele man kan ændre
  • Kan I opsætte testkriterier for adfærdsændringer
  • Kan I lave bedre kommunikation om god adfærd

Denne workshop kan afholdes hos jer, men også via  f.eks Zoom eller Teams, hvis I ønsker det. Optager I f.eks. video eller fotos af de konkrete fysiske situationer I ønsker at arbejde med, kan det også sagtens lade os gøre at nå langt online :)

Vil du have en opdatering på covid-adfærdspsykologi?

Ring 61678913 med det samme og få svar på dine spørgsmål. Du kan også skrive til mig her, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 

WordPress Theme built by Shufflehound.