+45 61 67 89 13 anders@virkeligheden.dk Jernbanegade 8, 1. 4600 Køge.

Et foredrag om at komme fra strategi til adfærd

7 DÅRLIGE VANER – sådan mislykkes I med at skabe forandring

Hvordan sikrer I at jeres strategier dør i samme øjeblik de forlader mødelokalet på direktionsgangen?

Ja, det er jo næppe et mål for nogen, men alligevel er det somme tider det som sker. Dette foredrag tager fat på de fejl som mange ledere begår. Og de dårlige vaner der fører til dem.

Næste alle strategier indebærer forandringer i disse år. Nye IT systemer, ny samarbejdsformer og strammere sikkerhedspolitikker er en realitet for rigtigt  mange virksomheder og medarbejdere – lige nu. Men der går ofte noget galt, når man skal omsætte de gode strategier til adfærd.

Der er nemlig forskel på den måde du ser forandringerne på som leder – og den måde dine medarbejdere ser dem på. Derfor ender ledere ofte med at kommunikere deres strategier og politikker ud på en måde som ikke for alvor flytter adfærd.

For hvad sker egentlig lige i hjernen på din medarbejder, lige i det øjeblik hvor der træffes en beslutning om enten at tage springet ud i det nye – eller at gøre som de plejer. Og hvordan kan du bruge den viden til at lykkes bedre med at komme fra strategi til adfærd?

Jeg har samlet de 7 mest almindelige dårlige vaner som ledere hænger fast i, når de skal fra strategi til adfærd – det er blevet til et nyt foredrag, som du kan booke nu.

Det er et foredrag der rammer der hvor skoen trykker – men også et der peger fremad imod at oversætte strategier til ”vanesprog”.

I skal booke dette foredrag, hvis I vil:

  • Lære hvorfor strategier mister pusten, når de forlader direktionsgangen
  • Give jeres næste strategi større sandsynlighed for at blive omsat til adfærd
  • Forstå forskellen på langsigtede mål og vaner
  • Lære hvordan I taler om strategiske mål på ”vanesprog”

Foredraget kan kombineres med en workshop og inddrage jeres helt konkrete situation og udfordringer. Jeg arbejder også gerne sammen med jeres team, for at skabe en sammenhæng på jeres temadag, seminar etc.

Ring 61678913 eller skriv her på siden, hvis du vil høre mere.

Forespørg helt uforpligtende!

Smid et par ord her, så kan du komme videre med dit arbejde. Så tager jeg fat i dig og vi kan finde ud af om vi passer sammen.

Hvilket arrangement står du med og hvad kunne du godt tænke dig at jeg gjorde for jer?
Hvis du vil ringes op.
Anders Colding-Jørgensen
Ring op nu