+45 61 67 89 13 anders@virkeligheden.dk Jernbanegade 8, 1. 4600 Køge.

Foredrag om vaner – til professionelle og virksomheder

Hvordan taler I om vaner? Hvad er forskellen på gode og dårlige vaner? Og hvordan tager I egentlig fat på at forandre andre menneskers vaner (og dermed deres adfærd)?

Vaner er en nødvendighed for at vi kan få hverdagen på en arbejdsplads til at fungere. Men vaner kan også stå i vejen for forandringer. Og dårlige vaner kan udgøre et problem for vores trivsel og arbejdsglæde. Og hvad gør man så? 

Det er her jeg kan hjælpe. Jeg kan give jer et skud inspiration og lære jer at forstå og tale om  vaner. Og så kan jeg give jer nogle helt konkrete værktøjer, I kan gå ud og bruge med det samme.

Foredraget blander psykologisk fagviden og forskning med høj energi og en portion aha-oplevelser.

Lær blandt andet:

  • Hvordan I identificerer og taler om vanerne på jeres faglige område
  • Hvad vaner helt præcist er og hvorfor vi har dem
  • Hvorfor du ikke kan ændre vaner med motivation (alene)
  • Hvorfor der faktisk ikke findes dårlige vaner- vaner har atid et formål
  • Hvordan du ændrer vanerne – en ad gangen

Hvorfor skal I booke dette foredrag?

Den professionelle hverdag forandrer sig hurtigt for mange af os i dag. Og vi møder derfor ofte krav om at aflære gamle vaner og at skabe nye. Det kan for eksempel handle om klimavaner, digitale vaner eller samarbejdsvaner. Desuden er der mange mennesker der bare gerne selv vil ændre deres vaner af personlige årsager.

Men overraskende nok ved fleste mennesker ikke hvordan man taler om og ændrer vaner. Det er vi nemlig ikke opdraget til. Dette foredrag kan hjælpe jer med at sætte fokus på vaner og forandringer og sætte et mere præcist sprog og mål for de adfærdsforandringer I ønsker.

Sådan tilpasser vi foredraget til jer:

  • Inden foredraget kan vi tale sammen (inkluderet i prisen) og evt. aftale at jeg tager udgangspunkt i nogle af jeres cases eller de emner som står øverst på jeres dagsorden.
  • Varighed aftales med jer – jeg har ingen faste længder, men tilpasser mig jeres dagsorden.
  • Pauser, summegrupper eller egentligt gruppearbejde kan bygges ind.
  • Vi kan aftale kortere eller længere Q&A session bagefter

“Anders er overrumplende inspirerende! Evalueringerne var helt i top. Det er et af de bedste foredrag, jeg nogensinde har booket. Formidlingsteknisk er Anders meget dygtig, underholdende og god til at holde tempoet højt hele tiden. 

Maria Hunosøe,
Udvikling Fyn

Spørg om indhold eller ledige datoer:

At booke en foredragsholder er en tillidssag, som du skal være 100% tryg ved. Tag fat i mig – helt uforpligtende. Så kan vi se om vi passer sammen. Og om datopuslespillet overhovedet går op. NB! Jeg ved du måske har en stram deadline, så jeg svarer så hurtigt jeg kan!

Hvilket arrangement står du med og hvad kunne du godt tænke dig at jeg gjorde for jer?
Hvis du vil ringes op.

Kort om mig: Jeg er adfærdspsykolog (cand.psych.), forfatter og professionel foredragsholder. Jeg er ofte brugt som kilde i diverse medier og har holdt foredrag siden 2009. Både for virksomheder som Novo Nordisk, Tryg Vesta & Nordea og forskellige kommuner og for hundredvis af mindre virksomheder og organisationer.  Og så er jeg vært på podcasten Vaneinstituttet.

Anders Colding-Jørgensen
Call Now ButtonRing op nu