Forstå jeres digitale tjekkeadfærd bedre

Her er jeg med egernet fra bogens forside (han hedder John, siger min datter på 5).

Jeg bliver ofte inviteret til at komme ud og fortælle om “tjekkeadfærd” og digitale (u)vaner.

Sandheden er at vi alle sammen efterhånden har fået tudet ørerne fulde af formaninger og alarmråb om de sociale og digitale mediers forstyrrende kraft. Og at disse opråb måske kan være rigtige og relevante – men desværre kan de ikke bruges til ret meget, hvis man gerne vil ændre sin adfærd. Eller bare forstå den bedre.

Derfor oplever jeg som regel at publikum finder det forfriskende at få et foredrag der ikke blot gentager de samme floskler om dopamin og algoritmer, giver de sociale medier skylden og derefter kommer med 10 “gode råd”.

I stedet tager jeg fat på emner som:

  • Hvordan digitale vaner (og alle mulige andre vaner) virker – og hvordan man kan begynde at ændre dem.
  • Hvorfor det faktisk er et sundhedstegn, hvis du tjekker din mobil 150 gange om dagen (det betyder nemlig at dit vanesystem fungerer).
  • Hvorfor din digitale tjekkeadfærd ikke er noget du er blevet manipuleret til, men noget du har lært dig selv – og du derfor selv kan ændre.
  • Hvorfor du egentlig tjekker så ofte som du gør – hvilken type kommunikation der skaber den største tjekkeadfærd?
  • Hvorfor du umiddelbart kan reducere dit digitale tjekkeri, ved selv at lade være med at poste så ofte og meget.

Lad mig være helt ærlig: Jeg bruger den tid jeg har med publikum til at prøve at hjernevaske dem til at se på digitale vaner som jeg selv gør. For når man gør det, er der ganske enkelt rigtigt meget der giver mening og kan ændres.

Med mere end 10 års erfaring som professionel oplægsholder, kan jeg gøre svært stof let at forstå – og at huske. Og give alle noget med hjem – lige meget om de er lægfolk, fagfolk, akademikere eller en gymnasieårgang og deres lærere.

Ring 61678913 og lad os finde ud af om mit foredrag er noget for jer. Eller send en mail.

Til dig der lægger vægt på den slags, har jeg samlet nogle udtalelser fra andre, der har booket mig.