“Det er et af de bedste foredrag, jeg nogensinde har booket”

Maria Hunosøe, Udvikling Fyn

“Anders er overrumplende inspirerende! Evalueringerne var helt i top. Det er et af de bedste foredrag, jeg nogensinde har booket. Formidlingsteknisk er Anders meget dygtig, underholdende og god til at holde tempoet højt hele tiden. 


”Dit foredrag var super godt og tankevækkende.”

Christian Pallesen, Morsø Gymnasium

“Der har været en stor og meget positiv respons fra eleverne. 1000 tak for din indsats.”


“Du scorer tårnhøjt i evalueringen”

Hans Christian Drescher, VUC Fyn

“Jeg har fået utallige positive tilkendegivelser fra medarbejderne om dit keynote-foredrag. Det samme gælder øverste chef og de ledere, jeg har talt med efterfølgende. Det er min vurdering, at du har ramt plet.”


“Lutter overstrømmende feedback, hvad mere kan en arrangør ønske sig?”

Niels Muller Larsen, Multimediedesignlærerforeningen

“Det er let at lave en foredragsaftale med Anders. Man ringer, han svarer selv, og ikke bare lytter til, men hører rent faktisk de stikord, man som arrangør kan give om tema, situation og målgruppe. Vupti, tre uger senere har man et foredrag, der ikke bare er sagligt og fagligt på plads, men også, med Anders blik for de sjove og skæve vinkler, er en tour de force oplevelse.”

“I evalueringsskemaerne fra deltagerne har du fået topkarakterer”

Marianne Fuglsang Welling, Dansk Kommunikationsforening

“Og tilbagemeldingerne in persona er super positive! Endnu engang tak for dit engagement og fordi, du ville dele din viden med os.”“Anders er både skarp og fagligt dygtig”

Søren Byriel, Netdesign

“Han leverede netop det inspirerende foredrag som vi havde bestilt til vores netværksdag. Indhold og eksempler var vinklet i forhold til målgruppen og timingen upåklagelig. Jeg anbefaler gerne Anders til andre”


“Folk var MEGET glade for Anders Colding-Jørgensens oplæg, og der var enighed om, at det så absolut havde været dagens højdepunkt”

Nanna Munk, DANSK IT’s VIP-netværk for IT-chefer

“Indholdet ramte præcis plet og Anders fik lavet en “tilpas forstyrrelse” i forhold til gruppen. Derudover var engagementet og “flowet” i fremlæggelsen virkelig god. Jeg har kun roser at give Anders og kan give min varme anbefaling af ham som oplægsholder. “