Jeg hjælper med foredrag

I mine foredrag har jeg typisk en times tid (+/-) til at sætte en dagsorden, slå nogle pointer fast og sende folk hjem med noget at tænke over eller en viden de ikke havde før

Jeg har arbejdet topprofessionelt med at skabe gode foredragsoplevelser for titusindvis af mennesker, siden jeg sprang ud som professionel foredragsholder i 2009. Jeg kan sætte gang i en forsamling, der har siddet ned en hel dag – eller få en hel gymnasieårgang til at høre efter.

Som foredragsholder giver jeg mig selv 100% hver eneste gang og har altid sat mig ind i hvad foredragsarrangøren ønsker at opnå og hvilket publikum jeg taler for. Skulle foredraget af en eller anden grund ikke ramme plet, er det gratis. Det er sket to gange på 10 år.

Mine foredrag blander psykologi ofte teknologi og de mest populære handler om:

Digitalisering/Analogisering

Som medstifter af tænketanken Analogiseringsstyrelsen, har jeg udviklet en række foredrag, som sætter digitalisering på dagsordenen på en ny og kritisk måde. Gennem sjove og rammende eksempler, over jeg at stille spørgsmålstegn ved tidens etablere dogmer. Hvem siger for eksempel at mennesker bliver lykkeligere af at gøre hverdagen mere smart? Skal vi måske til at gøre tilværelsen lidt mere besværlig? Og er en digitalisering altid en opgradering? Eller har vi alle bare fortalt hinanden så mange gange at “hverdagen er digital” at vi har glemt hvordan man stiller spørgsmålstegn ved det?

Digitale vaner

Min bog, Hov, et egern! udkom på Gyldendal i 2019. I bogen – og i mine foredrag – prøver jeg at droppe skærmskyld og løftede pegefingre og i stedet give tilhørerne en let forståelig indføring i hvad digitale vaner egentlig er. Og ikke mindst i hvordan man ændrer dem. Et foredrag er også kan fås som workshop og kombineres med at deltagerne får udleveret min bog (kan købes til engrospris).