Ring 61678913 eller send en mail hvis  du vil gi’ en kop kaffe

Her er et spørgsmål du bør stille dig selv lige nu:

Hvad kunne I få udrettet, hvis I fik en erfaren, skarp og kreativ adfærdspsykolog på holdet og f.eks. jeres kommunikation, analyse og formidling på alle platforme, blev løftet flere vægtklasser?

Ville I endelig få sat det der projekt i værk, som mangler en fagligt stærk iværksættertype? Eller ville I få lavet den grundige analyse af jeres bruger/borgere/medlemmer, som I har manglet for rigtigt at gøre jeres kommunikation effektiv? Ved I overhovedet om den er effektiv? Og hvordan omsætter man egentlig sådan en undersøgelse til kommunikation i praksis?

De sidste 10 år har jeg prøvet at finde psykologiske forklaringer og løsninger på nogle af de sværeste problemer som den digitale virkelighed har ført med sig. Det blev til workshops, undervisning og ikke mindst foredrag på mange hundrede skoler, gymnasier og virksomheder som DR, Magasin, Nordea og Kommunernes Landsforening. Jeg har også været tilknyttet organisationer som f.eks. Journalisthøjskolen og Instituttet for Fremtidsforskning, som arbejder på at klæde professionelle på til fremtidens udfordringer.

I foråret 2020 begyndte en virus at sprede sig i verden og få uger efter var alle mine bookinger for året væk – helt væk. Og de kom aldrig tilbage. Det kunne man tude over (ok. det har jeg gjort) men man kan også se det som en mulighed for at prøve noget nyt og spændende.

Derfor er jeg nu ude efter et fastere og længerevarende samarbejde med jer, der mangler en der kan hjælpe jer videre. Det kan være på projektbasis, deltid eller i andre konstellationer. Hvis kemien og projektet er rigtigt, finder vi ud af resten.

Det kunne være:

  • Som rådgiver (intern eller ekstern) med fokus på psykologi, adfærd og kommunikation
  • Som digital chef eller kommunikationsansvarlig
  • Til opstart af nye digitale projekter – også hands on
  • Som ansvarlig for undervisning eller formidling
  • Som en del af et helt nyt startup projekt – gerne digitalt
  • Som noget jeg ikke har forestillet mig – prøv!

Jeg kan godt lide kaffe

Hvis du gerne vil spørge ind til specifikke skills, afprøve ideer til samarbejde eller bare ikke vil drikke kaffe alene, så tag fat i mig på 61678913 eller skyd en mail. Så begynder vi der – uden forpligtelser for nogen af os.

Du kan læse lidt mere om hvad jeg har lavet her.

Anders Colding-Jørgensen