+45 61 67 89 13 anders@virkeligheden.dk Jernbanegade 8, 1. 4600 Køge.

PODCASTEN VANEINSTITUTTET

“Det var spændende – hvor kan jeg høre mere?”

Når jeg er ude og holde et af mine mange foredrag ude i landet, bliver jeg tit mødt med det spørgsmål.

“Det var et spændende foredrag, men det var jo ikke helt nok til at man virkelig kan komme i dybden med det spændende emne. Hvor kan jeg høre mere?”

Sådan opstod ideen til en podcast.

Podcasten Vaneinstituttet er altså begyndt som et gratis tilbud til dig, der gerne høre mere om vaner end man kan nå til et foredrag. Og nye lyttere er kommet til bagefter, fordi de har hørt om den fra andre eller har søgt efter hjælp til at lære vanerne bedre at kende.

Hør Vaneinstituttet her

Her kan du tænde for et et afsnit af podcasten – du finder alle afsnit her.

 

Podcasten har sin egen hjemmeside, som hedder Vaneinstituttet.dk – her kan du også blive medlem af instituttet og dermed bliver en del af den faste inderkreds. Det har har ca. 250 lyttere valgt at gøre i skrivende stund, så vi er en lille voksende skare som interesserer os lidt mere for vaner .

Få bogen  

Når du bliver medlem af Vaneinstituttet, bliver du også skrevet op til bogen om dine vaner, “Kunsten at bryde en vane”, som du får gratis når den udkommer. 

 

Du kan høre Vaneinstituttet finder du alle stedet hvor du plejer (har for vane) at finde din podcast. Eller på Vaneinstituttet.dk/podcasten.

 

Anders Colding-Jørgensen
Call Now ButtonRing op nu