Vaneinstituttet – en klog podcast om psykologi, vaner og adfærd

Foto: Et intimt indblik i Vaneinstituttets studie, lige inden jeg går i gang med at speake Episode 3. 

Jeg har længe manglet et sted hvor jeg kunne udvikle nyt materiale og få feedback på det, inden jeg udgiver min næste bog om vaner. Og da jeg samtidigt elsker podcast og hele den demokratiske jugle af små uafhængige radioprogrammer der er skudt op, var det oplagt for mig at producere min egen podcast.

Det blev til Vaneinstituttet – en fagligt podcast, der kræver lidt af lyttere og som går i dybden med vanerne og psykologien bag. Her er der plads til alt det jeg ikke kan nå på et foredrag.

Vaneinstituttet er en koncentreret podcast, hvor jeg som regel går og tænker længe over et afsnit og derefter skriver et manus, som jeg så indtaler, redigerer og udgiver som podcast. Det er altså ikke en podcast hvor jeg “bare sidder og snakker” eller hvor jeg har gæster i studiet. Men en podcast hvor jeg styrer os stramt igennem et emne og har forberedt alt. Og det er naturligvis ikke fordi jeg har noget imod andre formater – men dette format passer rigtigt godt til den formidling jeg gerne vil give dig.

Lyt til Vaneinstituttet

Du kan enten besøge vaneinstituttet.dk og læse mere om podcasten og de enkelte afsnit- eller du kan finde Vaneinstituttet der hvor du ellers hører din podcast.

Og så kan du jo høre alle afsnit lige her:

Teknisk for podcastere: Jeg bruger en Røde Podcaster mikrofon, redigerer i Hindenburg og hoster hos Buzzsprout.

Tilmeld dig og hold dig opdateret

Hvis du tilmelder dig på Vaneinstituttet, får du automatisk en email, når der er en ny episode. Du får også invitationer til events og freebies og kan naturligvis let udmelde dig igen, hvis du finder ud af at du er gået forkert. Du bliver kun tilmeldt Vaneinstituttet her – ikke mit nyhedsbrev.