Foredrag

“Anders er overrumplende inspirerende! Evalueringerne var helt i top. Det er et af de bedste foredrag, jeg nogensinde har booket. Formidlingsteknisk er Anders meget dygtig, underholdende og god til at holde tempoet højt hele tiden. 

Maria Hunosøe, Udvikling Fyn

Jeg har arbejdet topprofessionelt med at skabe gode foredragsoplevelser for titusindvis af mennesker, siden jeg sprang ud som professionel foredragsholder i 2009.

Derfor kan jeg sætte gang i et konferencepublikum, der har siddet ned en hel dag – eller få en hel gymnasieårgang til at høre efter. Og selvom jeg har holdt foredrag i mere end 10 år, giver jeg mig selv 100% hver eneste gang og har altid sat mig ind i hvad du som foredragsarrangør ønsker at opnå med foredraget, og hvilket publikum jeg taler til. 

Om mig som foredragsholder:

Min vigtigste opgave er faktisk ikke at være klog, men at være interessant. Er jeg ikke det, kan alt andet nemlig være ligegyldigt. Desuden lægger jeg stor vægt på at være en bomstærk formidler, som kan forklare pointer og viden, så alle kan være med. Alt mit materiale er gennemarbejdet og jeg bruger en masse billeder.

Og fordi jeg er så godt inde i det stof jeg taler om, kan vi ofte have en rigtig god. Q&A session bagefter, hvor mange flere gode pointer kan komme frem. 

Det andre siger:

Du kan se mig som…

  • Ham, man sender på scenen sidst på konferencedagen, hvor en række kloge mennesker har fyldt deltagernes hoveder med viden, men drænet dem for energi.
  • Ham, der kan virke som om han står og finder på tingene på stedet, mens han i virkeligheden har forberedt sig grundigt.
  • Ham, der både kan tale til en konference med 500 erhvervsfolk og en lille gruppe ledere eller medarbejdere – eller få et helt gymnasium til at kigge op fra mobilen og høre efter.

Du kan ringe til mig på 61678913 eller bruge kontakformularen.