Foredrag

Jeg har formidlet viden og idéer til mennesker i mere end end 10 år

I maj 2009 traf jeg en beslutning om at begynde at holde foredrag og at kalde mig selv for “foredragsholder”. Det første jeg gjorde var at invitere mit netværk til mit første offentlige foredrag. Foredraget handlede om “Facebook og Identitetsøkonomien” og blev afholdt på IT Universitetet i København, hvor jeg underviste dengang. Vi bød på kaffe og kage i pausen.

Min debut blev heldigvis godt modtaget og siden har jeg holdt foredrag for tusindvis af mennesker på konference og gymnasier, for virksomheder og deres ansatte.

I dag er jeg især optaget af digitalisering og alle de mærkelige forklaringer på den, vi støder på. Jeg har også brugt lang tid på at undersøger vores digitale “tjekkevaner” og har fundet nogle nyttige forklaringer på dem. Og nogle idéer til at ændre dem.

Jeg har prøvet at liste nogle typiske foredrag herunder – sig til hvis du gerne vil have specifikke emner og områder i spil.

De aktuelle “faste” foredrag:

Om mig som foredragsholder:

Jeg lægger først og fremmest op til at være interessant og tankevækkende. Jeg giver gerne den skarpe analyse, som gør det komplekse lettere at forstå. Og så giver jeg mig altid 100% hver gang.

Du kan se mig som…

Ham, man sender på scenen sidst på konferencedagen, hvor en række kloge mennesker har fyldt deltagernes hoveder med viden, men drænet dem for energi.

Ham, der får forældrene på en skole til at tænke over de digitale vaner de giver deres børn – uden at lamme dem med skærmskyld og løftede pegefingre.

Ham, der kan virke som om han står og finder på tingene på stedet, mens han i virkeligheden har forberedt sig grundigt.

Ham, der både kan tale til en konference med 500 erhvervsfolk og få et helt gymnasium til at kigge op fra mobilen og høre efter.

Jeg har samlet nogle udtalelser fra mennesker som dig, som tidligere har booket mig til et foredrag. Se nogle af disse “kundeudtalelser” her.

Hvis du vil høre publikums vurdering, har jeg også nogle publikumsudtalelser, fra mine foredragsevalueringer. Dem kan du bladre i her, hvis du har lyst.

Biblioteksforeningens årsmøde – 450 deltagere

Mine foredrag handler om vores – digitale og analoge – liv og min fornemmeste opgave er at gøre det kloge let – uden at gentage andres klichéer.

Du kan ringe til mig på 61678913 eller bruge kontakformularen.