Video: Foredrag om digitalisering for KL’s Velfærdsteknologiske klynge (2020)

Foredrag

I mine foredrag har jeg typisk en times tid til at sætte en dagsorden, slå nogle pointer fast og sende folk hjem med noget at tænke over – og helst også med viden, de ikke havde før

Jeg har arbejdet topprofessionelt med at skabe gode foredragsoplevelser for titusindvis af mennesker, siden jeg sprang ud som professionel foredragsholder i 2009. Jeg kan sætte gang i en forsamling, der har siddet ned en hel dag – eller få en hel gymnasieårgang til at høre efter.

Som foredragsholder giver jeg mig selv 100% hver eneste gang og har altid sat mig ind i hvad foredragsarrangøren ønsker at opnå og hvilket publikum jeg taler for. Skulle foredraget af en eller anden grund ikke ramme plet, er det gratis. Det er sket to gange på 10 år.

Mine foredrag blander psykologi, samfund og teknologi og de mest populære handler om:

Digitalisering/Analogisering

Som medstifter af tænketanken Analogiseringsstyrelsen, har jeg udviklet en række foredrag, som sætter digitalisering på dagsordenen på en ny og kritisk måde. Gennem sjove og rammende eksempler, over jeg at stille spørgsmålstegn ved tidens etablere dogmer. Hvem siger for eksempel at mennesker bliver lykkeligere af at gøre hverdagen mere smart? Skal vi måske til at gøre tilværelsen lidt mere besværlig? Og er en digitalisering altid en opgradering? Eller har vi alle bare fortalt hinanden så mange gange at “hverdagen er digital” at vi har glemt hvordan man stiller spørgsmålstegn ved det?

Digitale vaner

Min bog, Hov, et egern! udkom på Gyldendal i 2019. I bogen – og i mine foredrag – prøver jeg at droppe skærmskyld og løftede pegefingre og i stedet give tilhørerne en let forståelig indføring i hvad digitale vaner egentlig er. Og ikke mindst i hvordan man ændrer dem. Et foredrag er også kan fås som workshop og kombineres med at deltagerne får udleveret min bog (kan købes til engrospris).

Om mig som foredragsholder:

Jeg lægger først og fremmest op til at være interessant og tankevækkende. Jeg giver gerne den skarpe analyse, som gør det komplekse lettere at forstå. Og så giver jeg mig altid 100% hver gang.

Du kan se mig som…

  • Ham, man sender på scenen sidst på konferencedagen, hvor en række kloge mennesker har fyldt deltagernes hoveder med viden, men drænet dem for energi.
  • Ham, der får forældrene på en skole til at tænke over de digitale vaner de giver deres børn – uden at lamme dem med skærmskyld og løftede pegefingre.
  • Ham, der kan virke som om han står og finder på tingene på stedet, mens han i virkeligheden har forberedt sig grundigt.
  • Ham, der både kan tale til en konference med 500 erhvervsfolk og få et helt gymnasium til at kigge op fra mobilen og høre efter.

Jeg har samlet nogle udtalelser fra mennesker som dig, som tidligere har booket mig til et foredrag. Se nogle af disse “kundeudtalelser” her.

Mine foredrag handler om vores – digitale og analoge – liv og min fornemmeste opgave er at gøre det kloge let – uden at gentage andres klichéer.

Du kan ringe til mig på 61678913 eller bruge kontakformularen.