+45 61 67 89 13 anders@virkeligheden.dk Jernbanegade 8, 1. 4600 Køge.

FOREDRAG: Det hele handler om dig!

Du kan være tryg ved at jeg altid tager udgangspunkt i dit publikum – hvad enten du afholder en faglig dag, en konference eller måske bare et event hvor folk skal “noget spændende med hjem at tænke over”.

Jeg har beskrevet nogle sikre foredrag herunder (scroll ned for at se dem). Men jeg tilpasser mig naturligvis jer – ikke omvendt.

Hvis du søger et indspark i jeres arbejde med nogle mere specifikke adfærds- og vaneopgaver, så ring 61678913 eller kontakt mig på mail. Så tager vi en snak om jeres situation og finder på det rigtige til jeres publikum og event.

“I evalueringsskemaerne fra deltagerne har du fået topkarakterer”

Marianne Fuglsang Welling, Dansk Kommunikationsforening

Sundhed og adfærd:

KUNSTEN AT BRYDE EN VANE

Hvordan kan det være at man kan træffe en fast beslutning om at droppe en “dårlig” vane – og så alligevel fortsætte med den? Det mysterium opklarer jeg – og giver en metode til at bryde de vaner man ikke kan lide.

Et foredrag hvor hele organisationen kan være med – og få noget med hjem.

Se mere om foredraget og book her

Stress , medier og arbejdsliv:

“JEG KOMMER OM LIDT, SKAT”

Teknologi giver frihed og nu kan du arbejde hjemmefra og på alle tider af døgnet. Og du kan også følge med i branchenyheder, salgstal, LinkeIN og debatter.

Teknologien har ingen grænser – dem må vi sætte selv. Men hvordan gør men det? Hvad er sund og usund adfærd og hvor skruer man ned for strømmen?

Læs mere og book foredraget her

“Det er et af de bedste foredrag, jeg nogensinde har booket”

Maria Hunosøe, Udvikling Fyn

Digitalisering og forandringer:

“HOV, VERDEN FORANDRER SIG!?”

Den eneste konstant er forandring. Med få års mellemrum rammes vi af nye digitale platforme, faste arbejdspladser der forsvinder og arbejdsgrænser der flytter sig.

Det giver en helt forståelig uro hos medarbejderne og ledelsen. Men hvorfor er det så svært at ændre vaner og hvad skal man fokusere på, hvis man gerne vil godt igennem forandringerne?

Se foredraget her

Vaner på arbejdspladsen:

“SIG MIG, ER MINE KOLLEGER IDIOTER?!”

Kender du det? I har aftalt at gøre det lidt bedre, holde færre møder eller måske forbedre tonen på arbejdet. Men alligevel fortsætter alle som de plejer.

Er dine kolleger komplet idioter. Nej, de har bare vaner, som man kan forstå og ændre.

Læs om foredraget og book her

“Folk var MEGET glade for Anders Colding-Jørgensens oplæg, og der var enighed om, at det så absolut havde været dagens højdepunkt”

Nanna Munk, DANSK IT’s VIP-netværk for IT-chefer

Ledelse og forandringer

SÅDAN KOMMER I FRA STRATEGI TIL ADFÆRD

Hvis man én gang har prøvet at udvikle en strategi eller sikkerhedspolitik, som ingen retter sig efter, ved man hvor svært det kan være at ændre vaner i en organisation.

Foredraget her lærer jer at forstå hvordan adfærdsændringer fungerer og hvorfor det ikke er nok at tale til fornuften.

Se foredraget her

Det særlige til jer:

HVILKE ADFÆRSPROBLEMER KÆMPER I MED?

Jeg udvikler gerne foredrag, workshops eller undervisningsforløb til jeres helt særlige situation og udfordringer. Det kan være i forbindelse med kliniske forsøg, rådgivning af jeres kundegruppe eller uddannelse af jeres medarbejdere.

Tag fat i mig for en helt uforpligtende snak, hvor jeg kan hjælpe med at omsætte jeres udfordring til værktøjer og brugbar formidling.

Ring 61678913 eller skriv en mail her

“Lutter overstrømmende feedback, hvad mere kan en arrangør ønske sig?”

Niels Muller Larsen, Multimediedesignlærerforeningen

Fandt du ikke hvad du søgte?

Har du et specialarrangement eller en særlig problemstilling, så ring 61678913 eller kontakt mig herunder. Jeg giver dig et hurtigt svar og siger altid pænt nej, hvis det ikke er en opgave jeg tror jeg kan løfte bedre end andre kan.

Anders Colding-Jørgensen
Call Now ButtonRing op nu