+45 61 67 89 13 anders@virkeligheden.dk Jernbanegade 8, 1. 4600 Køge.

FOREDRAG: Det hele handler om dig!

Du kan være tryg ved at jeg altid tager udgangspunkt i dit publikum – hvad enten du afholder en faglig dag, en konference eller måske bare et event hvor folk skal “noget spændende med hjem at tænke over”.

Jeg har beskrevet nogle sikre foredrag herunder (scroll ned for at se dem). Det er dem der mest efterspurgte for tiden. Men jeg tilpasser mig naturligvis jer og kan holde foredrag om meget andet.  God mest noget der handler om adfærd. Spørg endelig.

Hvis du søger et indspark i jeres arbejde med nogle mere specifikke adfærds- og vaneopgaver, så ring 61678913 eller kontakt mig på mail. Så tager vi en snak om jeres situation og finder på det rigtige til jeres publikum og event.

“Det er et af de bedste foredrag, jeg nogensinde har booket”

Maria Hunosøe, Udvikling Fyn

Ledelse og forandringer

7 DÅRLIGE VANER  sådan mislykkes I med at skabe forandringer

Hvis man én gang har prøvet at udvikle en strategi eller sikkerhedspolitik, som ingen retter sig efter, ved man hvor svært det kan være at ændre vaner i en organisation.

Foredraget her lærer jer at forstå hvordan adfærdsændringer fungerer og hvorfor det ikke er nok at tale til fornuften.

Se foredraget her

Vaner på arbejdspladsen:

“SIG MIG, ER MINE KOLLEGER IDIOTER?!”

Kender du det? I har aftalt at gøre det lidt bedre, holde færre møder eller måske forbedre tonen på arbejdet. Men alligevel fortsætter alle som de plejer.

Er dine kolleger komplet idioter. Nej, de har bare vaner, som man kan forstå og ændre.

Læs om foredraget og book her

“I evalueringsskemaerne fra deltagerne har du fået topkarakterer”

Marianne Fuglsang Welling, Dansk Kommunikationsforening

Sundhed og adfærd:

KUNSTEN AT BRYDE EN VANE- et (sjovt) foredrag om medarbejdersundhed

Hvordan kan det være at man kan træffe en fast beslutning om at droppe en “dårlig” vane – og så alligevel fortsætte med den? Det mysterium opklarer jeg – og giver en metode til at bryde de vaner man ikke kan lide.

Et foredrag hvor hele organisationen kan være med – og få noget med hjem.

Se mere om foredraget og book her

Det særlige til jer:

HVILKE ADFÆRSPROBLEMER KÆMPER I MED?

Jeg udvikler gerne foredrag, workshops eller undervisningsforløb til jeres helt særlige situation og udfordringer. Det kan være i forbindelse med kliniske forsøg, rådgivning af jeres kundegruppe eller uddannelse af jeres medarbejdere.

Tag fat i mig for en helt uforpligtende snak, hvor jeg kan hjælpe med at omsætte jeres udfordring til værktøjer og brugbar formidling.

Ring 61678913 eller skriv en mail her

“Folk var MEGET glade for Anders Colding-Jørgensens oplæg, og der var enighed om, at det så absolut havde været dagens højdepunkt”

Nanna Munk, DANSK IT’s VIP-netværk for IT-chefer

Fandt du ikke hvad du søgte?

Har du et specialarrangement eller en særlig problemstilling, så ring 61678913 eller kontakt mig herunder. Jeg giver dig et hurtigt svar og siger altid pænt nej, hvis det ikke er en opgave jeg tror jeg kan løfte bedre end andre kan.

“Lutter overstrømmende feedback, hvad mere kan en arrangør ønske sig?”

Niels Muller Larsen, Multimediedesignlærerforeningen

Anders Colding-Jørgensen
Ring op nu