Jeg er på en mission før at løfte danskernes vanebevidsthed

Jeg har hjulpet titusindvis af mennesker med at forstå deres adfærd og vaner bedre, siden jeg sprang ud som professionel foredragsholder for mere end 10 år siden.

I mine foredrag omsætter jeg psykologisk forskning og teori til inspiration og nyttige værktøjer, som I kan gå direkte ud og bruge bagefter.  Og så stræber jeg altid efter at være interessant og give den gas og at have og mange visuelle slides (ingen death by powerpoint her!!).

Derfor kan jeg sætte gang i et konferencepublikum, der har siddet ned en hel dag – og kommunikere i øjenhøjde på både chefgangen og gymnasiet. Og selvom jeg har holdt foredrag i mere end 10 år, giver jeg mig selv 100% hver eneste gang og har altid sat mig ind i hvad du som foredragsarrangør ønsker at opnå med foredraget, og hvilket publikum jeg taler til.

” Du scorer tårnhøjt i evalueringen. Jeg har fået utallige positive tilkendegivelser fra medarbejderne om dit keynote-foredrag. Det samme gælder øverste chef og de ledere, jeg har talt med efterfølgende. Det er min vurdering, at du har ramt plet. “

“I evalueringsskemaerne fra deltagerne har du fået topkarakterer. Og tilbagemeldingerne in persona er super positive! Endnu engang tak for dit engagement og fordi, du ville dele din viden med os.”

Hvilket af disse udsagn passer bedst på dig?

“Jeg vil bare gerne have et inspirerende foredrag om vaner”

Du vil gerne oplyse en gruppe mennesker (måske med blandet baggrund) og lære dem mere om deres egen adfærd og vaner. Du har ikke et særligt fagligt formål med oplægget.

Læs mere om mine generelle vaneforedrag

“Jeg vil gerne have et fagligt foredrag om vaner og adfærd”

Du står med en gruppe fagpersoner og vil gerne “løfte vanebevidstheden” så I kan blive bedre til at håndtere vaner og adfærd i det daglige arbejde. Måske i forbindelse med organisationsforandringer.

Læs om mine faglige vaneforedrag her

“Jeg vil gerne have et socialfagligt foredrag om vaner og adfærd”

I arbejder indenfor det socialfaglige område med kontakt til borgere eller klienter, som måske er socialt udsatte. Det kan også være unge på kanten af samfundet, med vaner I gerne vil blive bedre til at arbejde med.

Læs om mine socialfaglige vaneforedrag

Spørg om indhold og ledige datoer (eller ring 61678913):

At booke en foredragsholder er en tillidssag, som du skal være 100% tryg ved. Tag fat i mig – helt uforpligtende. Så kan vi se om vi passer sammen. Og om datopuslespillet overhovedet går op. NB! Jeg ved du måske har en stram deadline, så jeg svarer så hurtigt jeg kan!

Hvilket arrangement står du med og hvad kunne du godt tænke dig at jeg gjorde for jer?
Hvis du vil ringes op.