+45 61 67 89 13 anders@virkeligheden.dk Jernbanegade 8, 1. 4600 Køge.

Om mig: Livet er kort – og vi er alle begyndere

Jeg hedder Anders Colding-Jørgensen. Jeg er adfærdspsykolog, foredragsholder og podcastvært m.m.

Som menneske har jeg selv kæmpet med mine egne vaner. Som psykolog har jeg valgt at hjælpe andre med deres.

Når jeg ikke holder foredrag eller skriver, kan du finde mig sammen med min familie, i skoven eller i færd med at bygge et eller andet.

I 2017 flyttede jeg nemlig med min familie fra det indre Østerbro for at leve drømmen om et hus på landet ud. Det har vi aldrig fortrudt. Vi og bor nu ved Vemmetofte Kloster på Sydstevns. Her har jeg fået hund, motorsav, værksted og en kæmpestor have, som bugner af grøntsager i sensommeren.

Det er også her jeg skriver mine bøger, optager min podcast og forbereder mine mange foredrag. Når du ringer til mig, er jeg muligvis ude og fodre høns eller i skoven med hunden.

Men jeg glæder mig til at høre fra dig og rejser selvfølgelig gerne til den del af verden du befinder dig i (hvis I da ikke vil mødes digitalt, på jeres foretrukne platform).

Rent professionelt er jeg adfærdspsykolog (cand.psych.), forfatter og foredragsholder og har beskæftiget mig med psykologi, adfærd og kommunikation i mere end 20 år. I dag skriver jeg bøger, udgiver podcasten Vaneinstituttet, som hjælper lytterne med at forstå og ændre deres vaner. Jeg driver også Vaneklinikken, hvor jeg arbejder praktisk med klinenter. Og endelig holder jeg en masse foredrag, hvor jeg bringer viden om vaner ind i menneskers hverdag.

 En slags CV (i udvalg):

  • Uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet
  • Professionel foredragsholder og har holdt foredrag for titusinder af mennesker om året i nu 15 år.
  • Arbejdet 2 år som som international projektleder for Det Europæiske Agentur for Specialundervisning
  • Startet 3 IT-firmaer op og fået investorer ind. Senest SpeakerScore med brugere i 17 lande, som jeg solgte min andel af i 2021.
  • Været associeret partner på Instituttet for Fremtidsforskning
  • Været ekstern lektor på IT-Universitet og Københavns Universitet
  • Optrådt eller skrevet i stort set alle medier i DK. Bl.a. Deadline, Information, Politiken, Aftenshowet, Altinget, Mandag Morgen og Go’ Morgen Danmark.
  • Udgivet en bog om digitale vaner på Gyldendal (og skriver på den næste
  • Undervist i kommunikation og adfærdsdesign – for udbydere som Danmarks Medie og Journalisthøjskole og Børsen Uddannelse

Du kan invitere mig ud og holde foredrag hos jer – læs mere her.

Anders Colding-Jørgensen
Ring op nu