+45 61 67 89 13 anders@virkeligheden.dk Jernbanegade 8, 1. 4600 Køge.

BLIV VANEVEJLEDER

Kurser i vanearbejde for professionelle

Hvis I arbejder med vaner og vanebrud i jeres daglige arbejde, er her kurset der gør jer bedre til det.

Hvis du som fagperson arbejder med borgere, klienter eller patienters vaner, støder du måske på en mur i arbejdet. Nemlig der hvor du mennesket du sidder over for faktisk er topmotiveret, men I ikke helt kan gennemskue hvordan I arbejdere målrettet med vanerne.

For at hjælpe med det problem, har jeg skabt et kursus som klæder jer på til at forstå vaner bedre og at hjælpe mennesker med at ændre dem. Det kan du læse om her – eller på hjemmesiden Vanevejleder.dk

Når du sidder foran et menneske, som gerne vil arbejde med vaner, er næste skridt at begynde at have en fokuseret samtale om vanerne, som flytter noget og ikke forsvinder ud i alle mulige associationer. Som vanenejleder lærer du at få øje på vanerne og at holde fokus på dem, gennem nogle faste trin.

Lær en metode der virker

Metoden vi arbejder med kalder jeg for “Vanerejsen” og den består af en række trin, som sikrer en fokuseret og målrette samtale om vaner. En samtale med fremdrift. Jeg har blandt andet undervist psykologer, lærere, socialrådgivere og gadeplansmedarbejdere i metoden.

Hvis du vil lære mere om vaner, kan du begynde med podcasten “Vaneinstituttet”, som lukker feltet op og lærer dig basal teori. Hvis du vil lære mere om Vanevejelederkurset, så kan du læse mere om kurset her.

Anders Colding-Jørgensen
Ring op nu